Cijene proizvoda i dostave izražene su u eurima (€) i kunama s uključenim iznosom PDV-a. Cijene i ostale pogodnosti, popusti, darovi i sl., važeći su na dan ispostavljanja narudžbe. Važeći je izvorni račun koji primate prilikom plaćanja odnosno dostave na temelju uvjeta objavljenih na ovoj stranici i potvrđenih prilikom obrade narudžbe, osim kod prednarudžbe za knjige koje još nisu izašle iz tiska, gdje nakon narudžbe primate važeći predračun.

Troškovi pakiranja i dostave na području Republike Hrvatske iznose 54 eur (30,14 kn), a za narudžbe iznad 24,90 eur / 187,61 kn dostava je besplatna na području Republike Hrvatske.

Knjige dostavljamo odmah sa zaliha, osim u slučaju prednarudžbe kada ih dostavljamo odmah po primitku naslova na skladište o čemu Kupca obavještavamo prilikom izrade narudžbe i ispostavljanja predračuna.

Sve narudžbe pristigle radnim danom od 8 do 14 sati bit će obrađene istoga dana, dok ćemo one pristigle izvan tog vremena obraditi tijekom sljedećeg radnog dana, nakon čega slijedi proces kompletiranja, pakiranja i slanja. Narudžbe izvršene tijekom neradnih dana obrađujemo prvog radnog dana.

Rok je isporuke paketa u RH od 3 do 7 radnih dana od narudžbe. Pakete dostavljamo dostavnom službom Overseas. Dostava na hrvatske otoke i udaljena mjesta u RH traje i do 15 radnih dana, a sve ovisi o rasporedu dolaska dostavne službe na ta mjesta.

U rok isporuke uključen je dan obrade narudžbe, vrijeme potrebno za prikupljanje i pakiranje paketa te isporuka od strane dostavne službe. Rok isporuke može se produljiti u slučaju izvanrednog događaja koji Prodavatelj nije mogao predvidjeti niti spriječiti. U tom će slučaju Kupac biti na vrijeme obaviješten o predviđenom roku isporuke.

Cijene i rokovi dostave u inozemstvu ovise o zemlji u koju se paket šalje te o težini pošiljke. Prije narudžbe za inozemstvo javite nam se na adresu e-pošte narudzbe@twins-company.hr pa ćemo Vam poslati izračun. Ako je pošiljka vidljivo oštećena pri dostavi, molimo da takvu pošiljku Kupac ne preuzima nego da nam se javi na adresu e-pošte narudzbe@twins-company.hr kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poduzeli radnje kako bi Kupac dobio neoštećenu pošiljku.

Pridržavamo pravo da iznimno odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima kada nam na zalihama ponestane naručenih knjiga. Pridržavamo pravo poništenja izvršenja narudžbe u slučaju da Kupac ne plati svoju narudžbu u roku od 7 dana nakon primitka poruke e-pošte s uputama za plaćanje internetskim bankarstvom ili ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s Uvjetima poslovanja ili ako je došlo do očite pogreške u cjeniku. U svim tim i sličnim slučajevima obavijestit ćemo Kupca e-poštom ili telefonskim putem o razlozima otkazivanja narudžbe.

NAČINI PLAĆANJA KOELKCIJE

Plaćanje je omogućeno na sljedeće načine:

Plaćanjem karticama (Visa, MasterCard, Diners, Maestro) – Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava sustav CorvusPay za online autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te standarda PCI DSS. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava CorvusPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Plaćanje internetskim ili mobilnim bankarstvom – Kod izbora ovog načina plaćanja, Kupac će na svoju adresu e-pošte dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za plaćanje, uključujući broj računa na koji treba uplatiti iznos narudžbe. Uplatu Kupac može izvršiti korištenjem internetskog bankarstva ili načinom na koji inače plaća svoje račune – u poslovnici banke, pošte, Fine ili sl. Uplate primamo na račun Zagrebačke banke, IBAN: HR4644480084649761. U slučaju da Kupac u roku od 7 dana prema ponudi ne plati iznos svoje narudžbe, a Prodavatelj i Kupac nisu ugovorili drugačije, potvrda narudžbe postaje neobvezujuća za Prodavatelja i poništava se.

Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke – Opcija plaćanja pouzećem omogućava da iznos narudžbe Kupac plati tijekom same dostave paketa. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom isporuke na adresu dostave paketa. U slučaju da Kupac nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!