Naručeni proizvodi bit će dostavljeni na području Republike Hrvatske. Za područje izvan Republike Hrvatske pakiranje, dostava i poštarina naplaćuju se prema ponudi koju Twins Company šalje kupcu.

Narudžbe zaprimljene do 12 sati od ponedjeljka do petka bit će obrađene isti dan. Proizvodi koji su plaćeni u skladu s dostavljenom ponudom bit će isporučeni kupcu u roku od tri do sedam radnih dana od zaprimanja uplate (osim na područja otoka). U slučaju da kupljeni proizvod prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju kupac ima pravo i na raskid Ugovora. Nakon obrade pošiljke kupac dobiva obavijest na e-mail o statusu njegove pošiljke. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije ne uvažavaju se.

Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe Overseas prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe i smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Kad Twins Company putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu odnosno primatelju, kupac odnosno primatelj potvrđuje preuzimanje proizvoda potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen. Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.

Ako je kupcu isporučen proizvod različit od onoga koji je naručio, ima pravo zatražiti isporuku naručenog proizvoda, a ako to nije moguće, kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti pogrešno dostavljen proizvod.

U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ako nije drukčije naznačeno (naznaka – dostava besplatna). Trošak dostave je 4 eur (30,14 kn), a za narudžbe iznad 24,90 eur / 187,61 kn dostava je besplatna na području Republike Hrvatske.