BANNER 1920x600 kuhinja Japan
BANNER 1920x600 kuhinja Japan

Jedinstvena kolekcija časopisa i minijaturnih replika!

Uživajte u časopisima i službenim replikama modela koji su obilježili automobilsku povijest i današnjim modelima s potencijalom da postanu klasici.

Želite li saznati sve o povijesti i obilježjima najpopularnijih modela?

Putnička i dostavna vozila, višenamjenski automobili, limuzine, terenci, sportski automobili... svi segmenti imaju svoje mitove na kotačima i uvršteni su u kolekciju da vidite zašto su pobuđivali takvo zanimanje i divljenje.

  • Najpoznatiji
  • Najbrži
  • Najaktualniji

UPOZNAJTE IH SVE!

BANNER 1920x600 kuhinja Japan
BANNER 1920x600 kuhinja Japan

NAJČEŠĆA PITANJA

Koliko automobila uključuje ova kolekcija?

Kolekcija Kolekcionarski automobili sastoji se od 80 automobila i 80 pripadajućih časopisa.

Gdje mogu kupiti kolekciju Kolekcionarskih automobila?

Kolekcija je dostupna na ovom web-shopu, na kioscima Tiska te u Tisak media i Tisak plus prodajnim mjestima. Prvih pet brojeva automobila i časopisa izlazi svaka dva tjedna, od 6. broja nadalje automobili iz kolekcije uz časopis su u prodaji svaki tjedan. Kolekcionarski automobili dostupni su i putem pretplate na kolekciju čime se ostvaruje kupnja cjelokupne kolekcije uz mjesečnu naplatu i redovitu isporuku na kućnu adresu. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku, a dostava je besplatna.

Kolika je prodajna cijena?

Prvi model automobila i časopisa u kolekciji Kolekcionarski automobili dostupan je po cijeni od 1,00 €. Svaki idući pojedinačni model automobila i časopisa dostupan je po cijeni od 4,95 €.

Kako se mogu pretplatiti na kolekciju?

Na kolekciju Kolekcionarski automobili moguće se pretplatiti putem ovog web-shopa. Pretplatu je moguće kupiti  pouzećem ili jednokratno transakcijski. 

Plaćanje pouzećem: naplata se vrši jednom mjesečno putem pouzeća tijekom cijelog perioda trajanja kolekcije. Mjesečna naplata iznosi za prvi mjesec 5,95 € te uključuje prva dva modela uz pripadajuće časopise, drugi mjesec naplata iznosi 9,90 € te uključuje iduća dva modela uz pripadajuće časopise, treći mjesec iznosi 14,85 € te uključuje tri modela uz pripadajuće časopise. Od četvrtog mjeseca nadalje pretplata iznosi 19,80 € te uključuje četiri modela uz pripadajuće časopise. Isporuka je jednom mjesečno, a dostava je BESPLATNA. Pretplatu je moguće otkazati u bilo kojem trenutku bez dodatnih troškova putem e-mail adrese narudzbe@twins-company.hr

Transakcijsko plaćanje: naplata se vrši u punom iznosu od 392,50 €. Isporuka se vrši svaki mjesec te uključuje prva dva modela u prvom mjesecu, u drugom mjesecu iduća dva modela, u trećem mjesecu iduća tri modela te četiri modela od četvrtog mjeseca nadalje.  Pretplatu i narudžbu moguće je otkazati u bilo kojem trenutku bez dodatnih troškova putem e-mail adrese narudzbe@twins-company.hr .

BANNER 1920x600 kuhinja Japan
BANNER 1920x600 kuhinja Japan
Naručite iz udobnosti doma.
Jednostavan i siguran način plaćanja. Transakcijski ili gotovinom po isporuci.
Paket od 4 automobila svaki mjesec (ukupno 80 automobila).
Besplatna poštarina.
Isporuka na Vašu adresu.
Ekskluzivni pokloni na 10. i 30. nastavku.
Garantirana isporuka i sigurna kupnja.
BANNER 1920x600 kuhinja Japan
BANNER 1920x600 kuhinja Japan